Tarieven:

Het tarief voor een sessie Counseling is € 75,- voor ongeveer 60 minuten.
Het tarief voor een sessie van 1,5 uur is  € 95,-
Het tarief voor een Coaching traject (prijs op aanvraag)

Tijd van sessie ligt aan de gekozen werkwijze. Vooraf zullen we dit bespreken en afstemmen.

 

Kwaliteitswaarborg

 

Ik heb de opleiding tot Psycho sociaal therapeut gevolgd bij Academie voor integrale menswetenschappen de SPSO te Huis ter Heide.

Om naast vergoedingen ook de kwaliteit te waarborgen ben ik geregistreerd als psychosociaal therapeut bij de Beroepsvereniging Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) en bij de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit betekent dat ik me dien te houden aan de gedragscode behorende bij de beroepsgroep. Hierin zijn onder andere regels gesteld over privacy, klachten en bijscholing.  Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).  KvK- nummer 73690430.

 

 

Kan ik voor de begeleiding ook vergoeding krijgen?

 Counseling wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed. De kosten van de counseling vallen niet onder het eigen risico. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Klik hier voor het overzicht en vergoedingen verzekeraars.

Mocht u niet voor vergoeding in aanmerking komen, dan kunt u de gemaakte kosten voor Counseling opvoeren als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte.

 

Afspraken die niet of binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

 

 

Aangesloten bij: